Aftensmad, Frokost

Æggetortilla sundt og mættende

ÆggetortillaÆggetortilla er en sundere udgave af den “hvide” tortilla. De er et hit i madpakken, da de er nemme at lave. Og er en god måde at fremtrylle en sund frokost på. Denne opskrift er nem og simpel at lave, og er egentlig ikke nogen vild opskrift, med en masse fiksfakserier og med lidt fantasi mht. fyld har du et lækkert måltid.

Det gode ved denne tortilla er, at den mætter i mange timer og er proteinholdig. Derfor vil den fx egne være god i madpakken osv. En æggetortilla kan bruges ligesom en tortilla, hvor du kan variere fyldet som du ønsker. fx. med en rest fra kødsovs med mexicansk smag. Du kan variere fyldet i æggetortilla, som du allerbedst kan lide det. Og er en perfekte mulighed for at få brugt, hvad du har i køleskabet. Server evt. din tortilla med salat eller gnavgrønt. Hvis du vil bruge æggetortilla til madpakken, så kan de godt laves på forhånd og fryses ned. hvis du ikke er til æggewraps, så kan du også erstatte med en almindelig tortillapandekage. Selve æggewrappen har jeg lavet på æg og fiberhusk. Det giver en fast tortilla, som ikke bliver alt for tynd.

Inspiration: Enchiladas med oksekød eller svinekød

Æggetortilla

Æggetortilla

Udskriv Pin Rate
Antal: 1 stk

Ingredienser

  • 2 æg
  • 1 tsk. fiberHUSK
  • 1 tsk Smøreost med hvidløg kan undlades
  • 2 spsk. vand
  • lidt kokosolie eller smør til stegning

Sådan gør du

  • Pisk ingredienserne sammen.
  • Varm panden op med lidt kokosolie eller smør på.
  • Hæld æggemassen på, når panden er varm.
  • Steges 1-2 minutter på hver side på hver side .
Følg bloggen på pinterest@dendia - Nemme opskrifter til en travl hverdag
Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Opskrift Vurdering