Info om diannasopskrifter

diannasopskrifterMit navn er Dianna og det er mig, der står bag diannasopskrifter.dk. Er oprindelig fra Østjylland. Bor i en lille by nær Sorø, sammen med min kæreste. Vi bor på landet med skoven som nabo og dyreliv i haven.
Det er ren balsam for sjælen. 🙂
Jeg er uddannet inden for ernæring og sundhed. Men grundet stor arbejdsløshed inden for mit fag, har jeg valgt at salde om og læser til sygeplejeske. Jeg driver denne side på frivillig basis ved siden af mit studie.

Om diannasopskrifter

Formålet med bloggen er at vise sund mad behøver ikke være kedeligt. Men, at der skal være plads til desserter, bagværk mm. Opskrifterne her på diannasopskrifter er basseret på fødevare du kan købe i dit lokale suppermarked og med få ingredienser der kan laves i en travl hverdag. Det sker af og til, der er opskrifter som er mere tidskrævende til fx. weekendmad eller gæstemad.
Jeg startede denne blog som et online opskriftsarkiv for familie og venner, men som tiden er gået er sket en udvikling og flere besøgende er kommet til.

Samarbejde

Jeg er altid åben for, at indgå samarbejdsaftaler, når jeg mener det en værdi for bloggen. Er du blogger og vil du gerne lave et samarbejde med mig, så skriv endelig og fortæl mig om din ide. I de enkelte indlæg gøres læseren altid opmærksom på, at der er tale om sponsoreret indhold. Alle indlæg er skrevet af mig personligt og tager selv mine billeder.

Kontakt

Vil du i kontakt med mig uden for bloggen, er du velkommen til at sende en e-mail. Brug gerne en overskrift, der er tydelig fortæller, hvad det drejer sig om. Jeg bestræber mig på, at svarer på alle henvendelser inden for 24 timer. Hvis du ønsker, at blive informeret om nye opskrifter kan du evt. tilmelde dig nyhedsbrevet.