Go Back
+ servings
koteletter

Kyllingebryst med varm bønnesalat

kyllingebryst med varm bønnesalat er lavet på en pande og den tager under 30 minutter at lave. Du kan evt. lave en sovs til retten hvis ønsker fx. græsk yoghurt rørt med knoors sommer dressing.
No ratings yet
Udskriv
Antal 4 pers

Ingredienser
  

  • 4 Kyllingebrystfilet
  • 1 kg kartofler
  • 1 glas pesto
  • 400 g grønne bønner
  • 250 g cherrytomater
  • 1 stort løg
  • 2 fed hvidløg
  • 2 spsk olie
  • 1,5 spsk oregano
  • 1 spsk citronsaft
  • salt og peber

Sådan gør du
 

  • Kog kartoflerne møre i letsaltet vand.
  • Kog bønnerne i 2-3 minutter, og hæld dem over i et ildfast fad.
  • Hak løg og hvidløg fint, skær tomaterne i halve og bland dem sammen med bønnerne.
  • Hæld olie, krydderier og balsamico ud over grøntsagerne.
  • Bag bønnesalaten i 8 minutter ved 200 grader
  • Steg eller grill koteletterne 2-3 minutter på hver side.
  • Krydder kyllingebryst med dit yndlingskrydderi inden stegning.
  • Inden kartoflerne serveres vendes glasset med pestoen.
  • Servér Kyllingebryst med pestokartofler og varm bønnesalat.

Noter

Du kan evt lave en kold sovs af græsk yoghurt med friske krydderurter.
Keyword kartofler, kylling, pesto, tomater