Go Back
+ servings
Limefromage
Udskriv
0 fra 0 stemmer

Limefromage

En lækker og cremet limefromage med gin og en mild smag af den søde mangosirup. Kan laves alkohol fri ved at undlade gin og lave en frisk limefromage
Keyword: lime, mango
Yield: 6 pers

Materials

  • 3 æg
  • 80 g rørsukker
  • 4 blade husblas
  • 1 dl gin
  • 1 dl limesaft eller citronsaft
  • 1 tsk limeskal
  • 4 spsk mangosirup
  • 3 dl piskefløde

Sådan gør du

  • Læg husblas i en skål med koldt vand i 5 minutter.
  • Pisk æg og sukker sammen til en luftig æggesnaps. - Tager ca 5-7 min.
  • Vrid husblassen og kom den ned i en gryde sammen med 2 spsk. af limesaft eller citronsaft.
  • Opvarm ved lav varme indtil husblassen er helt smeltet. - Rør rundt imens.
  • Når husblassen er smeltet tages gryden af varmen, og den resterende limesaft og den revne limeskal, gin og mangosirup tilføjes.
  • Vend nu forsigtigt din limemasse sammen med æggesnapsen uden at slå for meget luft ud af æggesnapsen.
  • Pisk fløden til flødeskum.
  • Vend forsigtigt flødeskummen i æggesnaps/limemassen.
  • Anret din fromage i en stor skål eller i mindre portionsglas.
  • Sæt limefromage i køleskabet i nogle timer for at sætte sig inden servering. Du kan med fordel lave den evt. dagen før.