Go Back
+ servings
fiskefrikadeller

Fiskefrikadeller

No ratings yet
Udskriv
Antal 10 stk

Ingredienser
  

  • 500 g lyssej- eller torskefilet
  • 1 løg finthakket eller revet
  • 75 g rasp eller brødkrumme eller mel
  • 1 æg
  • 1-2 dl mælk
  • salt og peber
  • smør og olie til stegning

Sådan gør du
 

  • Hak fiskekødet groft – brug en kniv, en kødhakker eller en foodprocessor.
  • Rør fiskefarsen med 1 tsk salt og tilsæt løg og rasp eller mel.
  • Rør ægget i og tilsæt mælken lidt ad gangen.
  • Krydr med peber og lad evt. farsen hvile ½ time i køleskab.
  • Rør farsen igennem og tilsæt evt. lidt mere mælk.
  • Form den til frikadeller og steg dem på en varm pande med smør og olie i 5-6 min. på hver side.